Vlantana

Vlantana - Litauisk logistikvirksomhed

Over 5.000 liter Tikkurila-maling beskytter Vlantanas seneste store investering - et stort nyt lager i deres logistikcenter i Klaipeda, Litauen.

Vlantanas logistikcenter ligger i udkanten af ​​havnen i Klaipeda i den vestlige del af Litauen og tilbyder en bred vifte af lagertjenester, herunder stevedoring, kvalitetsinspektion af indgående last og toldbehandling. I 2020 udvidede virksomheden med yderligere 32.000 m2 lagerplads, - det nye samlede lagerareal på 55.000 m2 gør det til det største og mest moderne logistikcenter i området.

Vlantana
Image: Vlantana

Opførelsen af ​​den nye lagerbygning blev udført af UAB NORDEC (tidligere Normek og Ruukki Building Systems), som i over 80 år har designet, fremstillet og installeret metalrammekonstruktioner til krævende byggeprojekter. UAB NORDEC's lange erfaring og store ekspertise giver virksomheden mulighed for at påtage sig det overordnede ansvar for stort set alle aspekter af en kundes projekter, - lige fra fra design til produktion, underleverandørstyring og installation.

Over et årtis succesfuldt samarbejde

NORDEC har arbejdet med Tikkurila i over et årti, og de to virksomheder har deltaget i flere projekter sammen. Til projektet i Vlantana leverede Tikkurila ca. 6.000 liter maling, der skulle beskytte den massive metalstruktur, - en leverance der forløb uden problemer takket være det stærke bånd mellem de to virksomheder. "Efter at have arbejdet med Tikkurila i over et årti ved vi, at vi kan stole på, at vores kolleger der leverer," forklarer Gediminas Razma, afdelingschef i Litauen, NORDEC.

Dette var et stort projekt, som ikke kun krævede en enorm mængde maling, men også det gnidningsløse samarbejde, den professionelle rådgivning og service, som vi ved, at vi kan stole på, at Tikkurila leverer. Deres professionelle team reagerede hurtigt på enhver anmodning og tilbød os fleksible leveringsbetingelser for at sikre, at vi var til tiden og leverede et resultat af høj kvalitet til vores slutkunde.
Gediminas Razma, afdelingschef hos NORDEC
vlantana

Hurtig påføring med Temadur SC-F 50

Projektet krævede en hurtigttørrende maling med fremragende vejr- og slidstyrke. Med sine anti-korrosive egenskaber var Tikkurilas Temadur SC-F 50 det perfekte valg. Temadur SC-F 50 er en yderst holdbar polyurethan maling, som udover de anti-korrosive egenskaber også har en meget god glans og farvebestandighed. På grund af den mængde maling, der krævedes til projektet, var den overkommelige pris også en faktor i beslutningsprocessen.

Temadur SC-F 50 tilbyder flere fordele i forhold til traditionelle epoxy-polyurethan systemer. Fordi den kan påføres i et enkelt lag direkte på metal, er påføringen hurtigere, hvilket fremskynder malingsprocessen og reducerer de samlede omkostninger.

Tikkurila anbefalede Temadur SC-F 50 ud fra vores krav til projektet, og vi tog gerne imod deres anbefaling,” siger Gediminas. "Vi satte pris på, at det er en gennemprøvet løsning, og vi tror og stoler på holdets ekspertise. Selv med udfordringerne fra COVID-pandemien, fik vi et højt serviceniveau med hurtige leveringer, hvilket er endnu en faktor for, hvorfor vi vender tilbage til Tikkurila og deres produkter næste gang.
Gediminas Razma, afdelingschef hos NORDEC
Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger
Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk