Wooden_stairs

Industriel maling til trætrapper og gulve

Vores industrielle malinger til trætrapper og gulve beskytter træets overflade, giver en smuk finish og forlænger trappen eller gulvets levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Fremhæver træets naturlige skønhed

Trætrapper kan enten fremhæves med naturlig overfladebehandling eller males med dristige farver for at fremstå som en del af boligindretningen. Vores brede udvalg af farver omfatter millioner af alternativer som gør det nemt at finde den helt rigtige nuance. 

Durable systems for demanding surfaces
Wooden stairs

En holdbar og rengøringsvenlig løsning

Tapper og gulves udsættes hele tiden for aktivitet, der kan efterlade kan efterlade mærker og ridser. Tikkurilas malinger og lakker er yderst holdbare og har en fremragende ridsefasthed. De er desuden nemme at rengøre og bidrager til en skridsikker overflade, så risikoen for faldulykker minimeres.  

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Vi har et komplet sortiment af bæredygtige vandige malinger med lav VOC emission. Vores udvalg af M1-certificerede produkter opfylder de nyeste miljøstandarder og kan anvendes i Svanemærket byggeri. Vi tilbyder også vandige UV-hærdende produkter, som kan hjælpe med at øge vores kunders produktionseffektivitet.

Green building

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.

Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter. 

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Anbefalede systemer

Find flere systemer her

er blevet tilføjet
er fjernet
dk