Træelement på legeplads

Træelementer på legepladser

Legeredskaber skal med lyse, tiltalende farver, der skiller sig ud, tilskynde børn til at lege og have det sjovt. Tikkurilas malingsløsninger yder langvarig og robust beskyttelse, og forlængere dermed levetiden på de behandlede elementer. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Farverig og holdbar beskyttelse til træelementer

Vores løsninger til legeredskaber i træ kommer i stærke, lyse farver med god farveægthed og glansstabilitet. Herudover er de yderst modstandsdygtige overfor slid og andre ydre påvirkninger som f.eks. vind, vejr, fugt og ekstreme temperaturer. Vores produkter er testet ved hjælp af QUV testning og andre relevante testmetoder for at sikre, at de fungerer som lovet. Herudover testes alle produkter i overensstemmelse med EN 927 og russiske GOST-standarder.

Wooden playground elements
Wooden playground elements

Sikre indendørs løsninger

Hvis legeredskaber af træ skal bruges indenfor, bør yderligere faktorer tages i betragtning. Vi tilbyder M1-klassificerede belægninger som f.eks. Akvi Primer MP og Akvi Top DS 25 opfylder strenge krav ifht. emissioner og lugte. Et udvalg af vores produkter opfylder også kravene i legetøjssikkerhedsdirektivet 2009/48/EC og EN 71-3: 2013 + A3: 2018 Legetøjssikkerhed - Del 3.

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

 

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Anbefalede systemer

er blevet tilføjet
er fjernet
dk