Wooden panels

Industriel maling til profilbrædder

Vores malingsløsninger til profilbrædder af træ giver den bedst mulige beskyttelse af den behandlede overflade og bidrager til en øget levetid. Malingen beskytter træets overflade, giver en smuk finish og forlænger møblets levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Fremhæver træets naturlige skønhed

Profilbrædder af træ er en god måde at bringe naturen ind i hjemmet. Tikkurilas malinger er særlig udviklet til at fremhæve træets naturlige strukturer og skønhed. 

Vores løsninger indeholder UV resistente pigmenter, som giver en god farvebestandighed. 

Hvis profilbrædder af træ anvendes i beboelses- eller offentlige bygninger, er det vigtigt at beskytte disse overflader mod brand. Tikkurilas Fontefire produkter yder den højest mulige brandbeskyttelse til træ, B-s1, d0, iht. EN 13501. Læs mere om om brandbeskyttelse til træ her.

Star arctic

Nem at påføre og tørrer hurtigt

Tikkurila malingsløsninger til profilbrædder af træ er nemme at påføre og fungerer godt på industrielle applikationslinjer. De tørrer hurtigt og minimerer træfiberrejsning.

Vores malinger og anbefalede systemer er udviklet og testet på ægte træ i henhold til alle nødvendige testmetoder og internationale teststandarder.

Vores omfattende toningssystem gør det let at finde den farve der matcher rummet bedst. 

Wooden panels
Wooden panels

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Stort set alle vores malinger til profilbrædder af træ er vandige og UV-hærdende. Disse produkttyper er ligeså gode som tilsvarende opløsningsmiddelholdige, men den lave VOC emission gør dem til et mere bæredygtigt og sikkert valg. Se vores udvalg af M1-certificerede produkter her. Alle Tikkurilas produkter overholder de nyeste miljøstandarder og de fleste kan anvendes i svanemærket byggeri. 

Wooden panels

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os

Anbefalede systemer

Se vores sytemer her

er blevet tilføjet
er fjernet
dk