Industrial coatings for wooden moldings

Industriel maling til profillister

Vores malingsløsninger til profillister af træ giver den bedst mulige beskyttelse af den behandlede overflade og bidrager til en øget levetid. Malingen beskytter træets overflade, giver en smuk finish og forlænger træets levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Moldings

Nem at påføre og tørrer hurtigt 

Tikkurila malingsløsninger til profillister af træ er nemme at påføre og fungerer godt på industrielle applikationslinjer. De tørrer hurtigt og minimerer træfiberrejsning.

Vores malinger og anbefalede systemer er udviklet og testet på ægte træ i henhold til alle nødvendige testmetoder og internationale teststandarder.

Materiale og farver

Hvilket materiale der anvendes afhænger af hvor i verden man er, - men i de nordiske lande fremstilles lister og lameller typisk af MDF eller fyr. I Sydeuropa er f.eks. eg er mere almindeligt valg. For eg er lakering normalt den bedste løsning.

Vores omfattende toningssystem gør det let at finde den farve der matcher rummet bedst. 

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Stort set alle vores malinger til profillister til træ er vandige og UV-hærdende. Disse produkttyper er ligeså gode som tilsvarende opløsningsmiddelholdige, men den lave VOC emission gør dem til et mere bæredygtigt og sikkert valg. Se vores udvalg af M1-certificerede produkter her. Alle Tikkurilas produkter overholder de nyeste miljøstandarder og de fleste kan anvendes i svanemærket byggeri. 

Moldings

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os

Anbefalede systemer

Se vores systemer her

er blevet tilføjet
er fjernet
dk