Jannevirta bridge

Industriel maling til broer

Hos Tikkurila har vi mere end 60 års erfaring med at producere og levere kvalitetsløsninger til maling af broer. Vores malingssystemer og løsninger er testet grundigt og har, udover en lang levetid, en meget høj korrosionsbestandighed. 

Vi har en lang erfaring med at levere belægningsløsninger til broer i de nordiske lande, Rusland, Polen og Baltikum, hvor vejrforholdene i vintermånederne kan være særligt udfordrende.

Lang holdbarhed sikrer lange vedligeholdelsesintervaller

Malingsbelægninger til broer vælges udfra atmosfæriske korrosionskategorier og systemets forventede holdbarhed. Grundet højde, vejrforhold og trafik kan vedligeholdelses- og reparationsmaling være en udfordrende opgave, - dette sætter høje krav til malingens holdbarhed. 

Helt nye broer males normalt som separate dele på et malerværksted og monteres derefter on-site, hvor evt. sidste lag eller touch up påføres. Krævende vejrforhold betyder, at den maling der anvendes skal have en høj korrosionsbestandighed, god vedhæftningsevne og høj farvestabilitet.

Tikkurila tilbyder pålidelige, holdbare og korrosionsbestandige belægningsløsninger. For at lette vedligeholdelsesarbejdet leverer vi også løsninger, der er lette at anvende, og som ikke kræver sandblæsning. 

Jannevirta bridge

Vi leverer høj kvalitet på tværs af markeder

Vores internationale tilstedeværelse og vores store netværk gør det muligt for os at tilpasse og effektivisere vores kunders malingsprocesser på tværs af markeder. Ofte fremstilles brokonstruktionerne i ét land og monteres i et andet. Hos Tikkurila har vi mulighed for at levere de samme produkter, systemer og farvenuancer, uanset hvor malingen påføres.

Vi tilbyder en bred vifte af korrosionsbeskyttende malinger og systemer til broer. Vores sortiment omfatter bl.a. den zink-holdige Temazinc 99, der overstiger kravene i ISO 12944-5 og Temathane PC 50 der giver en fremragende glans- og farvebevarelse.

Vores belægninger og systemer til broer er alle grundigt testede og overholder ISO 12944. Vi leverer også mere avancerede løsninger til konstruktioner, hvor der er behov for mere robust beskyttelse.

Lauttasaari bridge
Lauttasaari bridge

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.

Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter. 

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os

Test og standarder

  • Godkendelser og test iht. gældende national lovgivning
  • Accelerated weathering tests (UV, Xenon)
  • Accelerated corrosion tests (ISO 12944)
     
er blevet tilføjet
er fjernet
dk