Fast-drying stain solutions for garden furniture

Industriel maling til havemøbler

Tikkurilas belægningsløsninger giver havemøbler en smuk finish og maksimerer overfladens levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring, og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Holdbar naturlig skønhed

Træ er et smukt og langtidsholdbart materiale til havemøbler. Tikkurilas belægningsløsninger er yderst vejrbestandige og beskytter mod vandindtrængning. 

Vores produkter er hurtigttørrende, nemme at påføre og reducerer misfarvninger samt risikoen for skimmelsvamp og blå pletter. Vores belægninger til terrasseplanker er udviklet og testet under forhold tilsvarende det nordiske klima, hvilket sikrer god holdbarhed og maksimal ydelse.

Smukke og appelerende farver

Tikkurilas produkter til havemøbler af træ fås i en lang række forskellige farver og glansniveauer.

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Næsten alle vores produkter til udendørs brug er vandige og har et minimalt VOC indhold, hvilket gør dem til et mere bæredygtigt valg. Vores sortiment omfatter bl.a. Pinja Protect som er svanemærket of derfor kan anvendes i bæredygtigt Svanemærket byggeri.

Green building

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.

Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter. 

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Anbefalede systemer

MALINGSSYSTEMER
er blevet tilføjet
er fjernet
dk