Jordbearbejdningsmaskiner

Industriel maling til ACE markedet

Udstyr og maskiner til landbrug, byggeri og jordbearbejdning

Tikkurila har over 60 års erfaring i at levere belægningsløsninger til landbrugs-, bygge- og jordbearbejdningsudstyr (ACE). Vores løsninger til ACE har udover høj korrosionsbestandighed også fremragende farve- og glansstabilitet. 

Sporvogne

Høje standarder kræver belægninger af højeste kvalitet

Belægninger til ACE-udstyr skal opfylde mange forskellige krav. Den malede overflade skal kunne modstå slid og vejrlig i selv de mest krævende klimaer, og farve- og glansstabiliteten skal ligeledes være meget høj. Tikkurilas belægningsløsninger er både tids- og energibesparende og bevarer deres farve og glans over lang tid. Vores belægningsløsninger modstår også mekanisk slid og vejrlig (UV-lys, regn og sne). De er hurtigttørrende og passer derfor perfekt til hurtige produktionslinjer. Vi tilbyder også skræddersyede belægningsløsninger, der opfylder alle producenters krav, og vi har et næsten ubegrænset farveudvalg inklusiv farver med metallisk effekt.

Bæredygtige belægningsløsninger

Hos Tikkurila er vi dedikerede til at udvikle holdbare og bæredygtige løsninger. Vi har et komplet udvalg af vandige belægninger til ACE markedet. Vandige produkter har et lavt niveau af flygtige organiske forbindelser (VOC), og frigiver derved færre emissioner til luften. Vores produktsortiment omfatter også "direct-to-metal" produkter (DTM) med et højt tørstofindhold og miljøvenlige isocyanatfri produkter. 

ACE
Landbrug, byggeri og maskiner og udstyr til jordbevægelse (ACE)

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Anbefalede systemer

MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
180
KORROSIONSKLASSE/HOLDBARHED
C5-L
SYSTEM NR.
C5.01
FORBEHANDLING
Sa2½
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
120
KORROSIONSKLASSE/HOLDBARHED
C4-L
SYSTEM NR.
C4.04
FORBEHANDLING
Sa2½
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
180
KORROSIONSKLASSE/HOLDBARHED
C5-L
SYSTEM NR.
C5.01
FORBEHANDLING
Sa2½

Tests og standarder

  • Accelerated corrosion tests (ISO 12944, ACT, customer specific tests)
  • Accelerated weathering tests (UV, Xenon)
  • Chemical resistance (ISO 2812)
  • Mechanical resistance
er blevet tilføjet
er fjernet
dk