Vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden

Vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden

Disse brugsvilkår (i det følgende benævnt "vilkår") gælder for dig, der ønsker at få adgang til og bruge Tikkurilas websted ("websted"). For at bruge webstedet skal du overholde vilkårene som beskrevet nedenfor. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og Tikkurila fortrolighedspolitik, har du ikke ret til at bruge hjemmesiden.

Tikkurila forbeholder sig ret til til enhver tid at ændre brugsrettighederne til webstedet, dets indhold og de tjenester, der henvises til deri. Tikkurila forbeholder sig ret til at foretage sådanne ændringer, og du er ansvarlig for at undersøge vilkårene med jævne mellemrum. Ved at fortsætte med at få adgang til hjemmesiden efter sådanne ændringer, anses du for at have accepteret de reviderede vilkår.

Uautoriseret brug

Du er ikke berettiget til at ændre, overføre eller sælge oplysninger, data, softwareapplikationer eller tjenester, der er opnået fra webstedet, eller give nogen brugsret til dem. Du er ikke berettiget til at bruge de tjenester, der leveres på webstedet på en uacceptabel, stødende eller ulovlig måde, for eksempel ved at sende uønsket mail, kædemeddelelser eller til andre lignende distributionsformål, hverken til spamming af tredjemand eller ved hjælp af falsk identitet eller e -postadresser eller på anden måde give vildledende oplysninger om din identitet eller meddelelseskilder. Du må ikke bruge webstedet til at ærekrænke Tikkurila eller dets datterselskaber eller dets partnere.

Adgang til og indhold på webstedet

Tikkurila forbeholder sig ret til at begrænse adgangen til de leverede tjenester eller til at foretage tekniske og andre ændringer i dets driftsformer. Tikkurila bevarer retten, men ikke ansvaret, til at overvåge alt materiale indeholdt på hjemmesiden og kommentere, overføre eller fjerne ethvert materiale, der anses for stødende eller ulovligt eller på anden måde i strid med vilkårene.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Dette websted er bundet og beskyttet af lovgivning om intellektuel ejendomsret, internationale IPR-traktater og aftaler. Tikkurila har rettighederne til navne og symboler, der er knyttet til Tikkurila-produkter og -tjenester på webstedet, hvad enten det er beskyttet af varemærke- eller designret, ophavsret eller andet. Du tildeles ikke underforstået eller på anden måde nogen licens eller ret til at bruge nogen af Tikkurilas varemærker, design eller elementer beskyttet af ophavsret eller på anden måde eller lignende elementer, der ejes af tredjepart, indeholdt på hjemmesiden.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesiden leveres "som den er" uden nogen form for garanti. Desuden er Tikkurila ikke ansvarlig for nogen forstyrrelse eller afbrydelse af tilgængeligheden af hjemmesiden. Når du bruger de gratis webstedsydelser, skal du ikke holde Tikkurila ansvarlig for kvalitetsstandarderne på webstedet eller dets egnethed til et givet formål eller for funktionsfejl eller ophør af websides tjenester eller applikationer, der fungerer deri. Tikkurila er ikke på nogen måde ansvarlig for direkte, indirekte eller følgeskader, udgifter eller tab af fortjeneste i forbindelse med muligheden for at bruge eller faktisk bruge webstedet.

Webstedet kan indeholde links til andre websteder, der vedligeholdes af tredjeparter. Tikkurila overvåger ikke aktivt deres indhold og er heller ikke ansvarlig for nøjagtigheden og indholdet af nogen information eller råvarer deri, eller funktionaliteten af links dertil. Ved at klikke på reklamer på webstedet kan du overføre til websteder, der vedligeholdes af tredjeparter. Tikkurila er ikke ansvarlig for handlinger fra tredjepartstjenesteudbydere. Tjenesteudbydere er hver især ansvarlige for deres egen drift, markedsføring og materiale.

 

er blevet tilføjet
er fjernet
dk