Wooden facade

Trusted Green™ – Holdbare malingsløsninger

Trusted Green er vores komplette løsning til holdbar og skånsom beskyttelse af træoverflader.
Vi gør det nemt at gøre malerarbejdet mere bæredygtigt

Som led i vores indsats for løbende at forbedre vores holdbare malingsløsninger introducerer vi TRUSTED GREEN™ – vores mest bæredygtige produkttilbud, der forlænger træfacaders levetid og omfatter en velafbalanceret kombination af vores svanemærkede produkter, services og support. Fra industriel maling til maling on-site samt vedligeholdelse – Trusted Green hjælper dig med det hele. Vi mener, at et samarbejde om en bedre fremtid ikke bør være en udfordring men derimod et oplagt valg. 

Malede træoverflader gør en varig forskel

Så længe menneskeheden har eksisteret, har træ været et vigtigt og holdbart materiale i vores hverdag. Ligesom en skov fungerer en træbygning som et kulstofdræn, der i løbet af sin livscyklus reducerer den skadelige miljøpåvirkning betydeligt sammenlignet med andre byggematerialer.

Ansvarligt skovbrug er grundlaget for bæredygtigt byggeri. Træoverfladers levetid kan forlænges betragteligt med den korrekte overfladebehandling og vedligeholdelse. Det betyder, at vi kan skabe byggeri, som er egnet til at modstå tidens tand og samtidig reducerer miljøpåvirkningen.

Se videoen og få mere at vide om Trusted Green

Vi guider byggebranchen i en mere bæredygtig retning

Målet er, at bygninger skal holde i generationer og langt ind i fremtiden. Her beviser industrielt primede og malede træoverflader deres værdi ved at øge levetiden og værdien af en ejendom:

  • Primere og malinger, der påføres under optimale indendørs forhold, sikrer et ensartet resultat af høj kvalitet og giver facaden en lang levetid.
  • Den industrielle overfladebehandling beskytter træet før montage og giver fleksibilitet med hensyn til, hvornår facaden skal males færdig.
  • Paneler kan monteres hele året og topcoat kan påføres på stedet, hvilket er både omkostnings- og tidsbesparende, samtidig med at der opnås et bedre og mere holdbart resultat.
  • Vedligeholdelsesintervallerne for facademaling forlænges.
  • Bygningernes levetid forlænges, og projektets samlede omkostninger reduceres.
Painted claddings with Swan label

Svanemærket

Svanemærket stiller høje krav til malingens funktion og kvalitet. Derfor udfører vi test af produkternes holdbarhed, hvor vi undersøger parametre som afskalning, revner og blæredannelse samt farve- og glansbestandighed.


Svanemærkets fortsat skærpede kriterier sikrer, at malingen desuden skal opfylde strenge krav til opløsningsmidler, konserveringsmidler og andre miljøfarlige stoffer. Malingen må ikke indeholde blødgørende midler, og selve malerbøtten skal forsegles, så den resterende maling kan gemmes.
 

Link til vores svanemærkede produkter

Certifikat Svanemærket

CMP er et certificeringssystem, der er udviklet til kvalitetssikring af industrielt overfladebehandlet udvendig træbeklædning. Systemet er udviklet af Svenskt Trä i samarbejde med den svenske savværks- og malingsindustri. Læs mere om CMP her.

Trusted Green

Trusted Green tilbyder slidstærke og holdbare malingsløsninger med reduceret miljøbelastning. Vi hjælper byggebranchen med at blive mere bæredygtig og skabe bedre resultater. Trusted Green tilbyder en række fordele til byggeprojekter, - en kombination af omhyggeligt indkøbte råvarer, innovation, service og support. Den svanemærkede produktportefølje tilbyder en komplet løsning fra industrielle primere og malinger, - til malinger der kan anvendes on-site.

Facade of wooden house

Vi støtter dig fra start til slut

Vores ambition er et tæt samarbejde med vores kunder, for at forstå produktets fulde livscyklus og for at finde frem til nye løsninger. 
Vi er altid klar til at sikre, at hvert trin i din proces kører problemfrit, og at dit projekt overstiger kundernes forventninger. Fra start til slut tilbyder vi dig vores know-how, produkter og services - alt sammen for at beskytte miljøet og vores omgivelser, - idag såvel som i fremtiden.  

KONTAKT VORES EKSPERTER FOR AT FÅ MERE AT VIDE OM TRUSTED GREEN.
Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk