home_and_furniture.jpg

Industriel maling til træmøbler

Vores industrielle malinger til træmøbler beskytter træets overflade, giver en smuk finish og forlænger møblets levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Vores sortiment omfatter også vandige produkter, som opfylder de strenge krav, der stilles til børnemøbler. 

Fremhæv træets naturlige skønhed

Træ er et naturligt og holdbart materialevalg, og er med til at skabe en organisk og klassisk atmosfære. Tikkurilas malinger er designet specielt til at fremhæve træets naturlige udseende. 

Vi har et bredt udvalg af farver, nuancer og glansgrader, som gør det muligt enten at fremhæve træets naturlige skønhed eller at få møblerne til at skille sig ud. 

Water-borne products meet environmental demands without sacrificing high quality

En holdbar og rengøringsvenlig overflade

Møbler er et centralt element i mange familiers hverdag og der stilles derfor høje krav til at malingen eller lakken skal være modstandsdygtig overfor vask og aftørring. Den daglige slitage gør også overfladens ridsefasthed til en vigtig egenskab.

Tikkurilas malinger og lakker til møbler giver en holdbar og ridsefast overflade, er nemme at rengøre og har fremragende udfyldningsegenskaber. 

Water-borne products meet environmental demands without sacrificing high quality

Bæredygtige malingsløsninger 

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Vi har et komplet sortiment af bæredygtige vandige malinger med lav VOC emission. Vores udvalg af M1-certificerede produkter opfylder de nyeste miljøstandarder og kan anvendes i Svanemærket byggeri. Vi tilbyder også vandige UV-hærdende produkter, som kan hjælpe med at øge vores kunders produktionseffektivitet.

Furniture

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os

Anbefalede systemer

er blevet tilføjet
er fjernet
dk