Hurtigtørrende semi-transparente og uigennemsigtige løsninger

Industriel maling til beklædningsbrædder

Vores malingsløsninger til beklædningsbrædder giver den bedst mulige beskyttelse af den behandlede overflade og bidrager til en øget levetid. Vores industrielle malinger til beklædningsbrædder beskytter træets overflade, giver en smuk finish og forlænger møblets levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 150 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

Robust beskyttelse mod vind og vejr

Tikkurila malinger til beklædningsbrædder giver en fremragende vejrbestandighed og beskytter mod vandindtrængning, sollys og snavs. Vores malingsløsninger har bevist deres holdbarhed og pålidelighed i krævende miljøer og giver et langt vedligeholdelsesintervaller. Vores malinger er lette at anvende, tørrer hurtigt og gode fremragende stablingsegenskaber.

Tikkurila malinger til beklædningsbrædder er udviklet og testet i det barske nordiske klima. Vores omfattende toningssystem gør det muligt at vælge mellem flere tusinde farvealternativer.

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Stort set alle vores malinger til udvendige overflader er vandige, hvilket gør dem til et mere bæredygtigt valg. Vores sortiment omfatter bl.a. Pinja Protect serien som er svanemærket og dermed kan anvendes i svanemærket byggeri.

Tikkurilas malinger til  for beklædningsbrædder opfylder de seneste miljøstandarder. 

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os

Anbefalede systemer

Se alle vores systemer her

MALINGSSYSTEMER
MALINGSSYSTEMER
MALINGSSYSTEMER
MALINGSSYSTEMER
MALINGSSYSTEMER
er blevet tilføjet
er fjernet
dk