Indvendige døre

Industriel maling til indvendige døre

Vores industrielle malinger til indvendige døre beskytter træets overflade, giver en smuk finish og forlænger møblets levetid. Tikkurilas produkter er udviklet på baggrund af mere end 160 års viden og erfaring og vi står klar med et stærkt team der gerne rådgiver dig omkring produkter, påføring etc.

 

Interior doors

Holdbar og rengøringsvenlig overflade

Døre er en hyppig kontakteflade, som berøres mange gange i løbet af dagen. Der stilles derfor høje krav til at malingen eller lakken skal være modstandsdygtig overfor vask og aftørring. Den daglige slitage gør også overfladens ridsefasthed til en vigtig egenskab.

Tikkurilas malinger og lakker til møbler giver en holdbar og ridsefast overflade, er nemme at rengøre og har fremragende udfyldningsegenskaber. Vores malinger og malingssystemer til træ er udviklet og testet på ægte træ i forhold til alle relevante testmetoder.

De fleste indvendige døre er hvide, - men med Tikkurilas omfattende toningssystem kan vi tilbyde tusindvis af farvealternativer. Vi leverer også løsninger til bejdsning eller lakering af massivt træ.

Bæredygtige malingsløsninger

Hos Tikkurila er vi drevet af målrettet innovation og dedikerede til at udvikle bæredygtige løsninger.

Vi har et komplet sortiment af bæredygtige vandige malinger med lav VOC emission. Vores udvalg af M1-certificerede produkter opfylder de nyeste miljøstandarder og kan anvendes i Svanemærket byggeri. Vi tilbyder også vandige UV-hærdende produkter, som kan hjælpe med at øge vores kunders produktionseffektivitet.

Interior doors
Interior doors

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk