Terrace decking

Industriel maling til terrasseplanker

Træterrassebeklædning skal være robust og holdbar med en attraktiv finish. Tikkurilas løsninger til træterrasser maksimerer levetiden af ​​den behandlede overflade, samtidig med at træets naturlige udtryk bevares. Vores belægningsløsninger er udviklet på baggrund af 160 års viden og erfaring. 

Tørrer hurtigt og sikrer nem vedligeholdelse

Tikkurilas belægningsløsninger er yderst vejrbestandige og beskytter mod vandindtrængning. Vores produkter er hurtigttørrende, nemme at påføre og reducerer misfarvninger samt risikoen for skimmelsvamp og blå pletter. Vores belægninger til terrasseplanker er udviklet og testet under forhold tilsvarende det nordiske klima, hvilket sikrer god holdbarhed og maksimal ydelse. De er nemme at vedligeholde enten ved at påføre det samme produkt igen eller ved at bruge Tikkurila terrasseolier.

Terrace decking
Terrace decking

En lang række populære farver

Vores belægningsløsninger til terrassedæk har en finstruktureret finish med forskellige grå og brune nuancer, der matcher de mest udbredte farver til terrasser. Pinja Colour Oil og Pinja W-Oil er vandige, semi-transparente træolier, der trænger ind i træet og tørrer hurtigt for at beskytte terrassedæk mod fugt, sollys og snavs. 

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.

Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter. 

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Anbefalede systemer

er blevet tilføjet
er fjernet
dk