Railways-trains-and-trams

Industriel maling til jernbanevogne

Tikkurila har over 20 års erfaring i at levere højkvalitets belægningsløsninger til jernbanevogne, busser og vogne. Vores belægningsløsninger overholder strenge kvalitetsstandarder og opfylder branchens højeste standarder.

Høje kvalitetskrav kræver belægninger af høj kvalitet

Belægninger til jernbanevogne, busser og vogne skal opfylde mange forskellige krav: De skal være hurtigtørrende og lette at påføre samt have en god dækkeevne. Tikkurila leverer tids- og energibesparende belægningsløsninger, der bevarer deres farve og glans over lang tid. Vores belægninger har fremragende modstandsdygtighed over for mekanisk slid og miljøfaktorer som UV-lys, regn og sne. Vi har et bredt sortiment til forskellige dele af jernbanevogne, busser og vogne, herunder indvendige og udvendige overflader af passagervogne, hjul, koblinger, stel og perroner. 

Bæredygtige løsninger

Vi har et bredt udvalg af miljøvenlige vandige belægninger til jernbanevogne, busser og vogne. Vandige produkter har et lavt niveau af flygtige organiske forbindelser (VOC), og frigiver dermed færre emissioner til luften omkring os. Vores produktsortiment omfatter også "direct-to-metal" (DTM) polyurethan produkter med et højt tørstofindhold samt isocyanatfrie produkter. Vores produkter kan tones i en lang række forskellige farver inklusiv farver med metallisk effekt.

Skræddersyede løsninger du kan stole på

Hos Tikkurila lægger vi vægt på et gensidigt samarbejde for at opnå en samlet forståelse af din virksomheds præcise behov, men også for at kunne identificere eventuelle effektivitetsforbedringer.
Vores tekniske eksperter er klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige produkter og systemer samt med justering af nye produktionslinjer, - alt sammen for at du opnår det mest optimale resultat med vores produkter.  

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

Vil du vide mere om vores løsninger?
Kontakt os

Anbefalede systemer

MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
380
KORROSIONSKLASSE/HOLDBARHED
Im3-H
SYSTEM NR.
I.03
FORBEHANDLING
Sa2½
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
200
KORROSIONSKLASSE/HOLDBARHED
C5-H
SYSTEM NR.
G5.04
FORBEHANDLING
SaS
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
160
KORROSIONSKLASSE/HOLDBARHED
C4-H
SYSTEM NR.
G4.04
FORBEHANDLING
SaS

Tests og standarder

  • Fire tests (EN 45545-2)
  • Accelerated weathering tests (UV, Xenon)
  • Accelerated corrosion tests (ISO 12944, customer specific tests)
  • GOST
  • Chemical resistance (ISO 2812)
  • Mechanical resistance
     
er blevet tilføjet
er fjernet
dk