Betongulve i fødevareproduktioner og andre industrielle faciliteter skal være både hygiejniske og slidstærke og samtidig også have skridsikker overflade, så medarbejderne trygt kan bevæge sig rundt på gulvet. Da gulve i sådanne miljøer ofte udsættes for hårdt slid, kemiske emissioner og termiske stød er det vigtigt, at gulvet kan modstå dette og stadig opretholde en fremragende ydeevne og hygiejne

Fontefloor PU Cem malingssystemet er specielt designet til brug i fødevareindustrien, især når kemisk resistens og modstandsdygtighed over for organiske og uorganiske syrer er påkrævet. Det modstår også salte, alkalier, fedtstoffer, olie og vand. Systemet er ideelt til drikkevandsproduktioner samt lager-, kemiske og farmaceutiske produktionsfaciliteter.

Hygiejnisk og holdbar beskyttelse

Fontefloor PU Cem er et solidt malingssystem med enestående modstandsdygtighed over for kemikalier og slid. Da systemet ikke absorberer væsker eller snavs, er gulvet nemt at rengøre - hvilket gør den ideel til enhver betonoverflade, hvor hygiejne er et kritisk krav. Belægningens ydeevne påvirkes ikke af rengøringsmidler, meget varmt vand eller damp.

Viser tikkurila fontefloor pu cem

Fremragende temperaturresistens

Systemet har fremragende modstandsdygtighed over for termiske stød og permanent vandbelastning og kan modstå varme væsker op til 120°C samt konstante temperaturer fra -20°C til +90°C afhængig af lagtykkelsen.

Minimeret nedetid 

Afhængigt af den omgivende temperatur er overflader er klar til at blive brugt allerede 24-36 timer efter påføring. Fordi Fontefloor PU Cem malingssystemet er uden opløsningsmidler, er det meget lugtsvagt og kan derfor påføres, mens anlægget er i drift. Afhængigt af forholdene opnås kemisk resistens efter 48 timer.

tikkurila branchefolk bryggeri istock

Anvendelsesområder:

•    Mejerier
•    Fødevareindustrien
•    Bagerier
•    Industrikøkkener
•    Bryggerier
•    Raffinaderier (råolie, kobber, zink, nikkel, aluminium)
•    Farmaceutisk produktion
•    Hospitaler

Fontefloor PU Cem er et multikomponent polyurethan malingssystem til betongulve. Det færdige gulv er skridsikkert under både våde og tørre forhold. Systemet fås i fem forskellige farver og har en mat finish.

Vil du høre mere om Fontefloor PU Cem? Tikkurilas eksperter står klar til hjælpe dig med at finde det rigtige produkt eller den rigtige løsning.

Vil du vide mere om vores løsninger?
Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk