Gulve i offentlige og kommercielle bygninger som f.eks. biblioteker og kontorer skal være holdbare og beskytte mod slid samtidig med, at de også skal være behagelige at gå og stå på. Det æstetiske udtryk i form af farve, glans og dekorationer, spiller også en væsentlig rolle. Med Tikkurilas Temafloor P300 er det muligt at dekorere gulvet med forskellige designs som f.eks. marmorering og frihåndsmønstre. Tikkurila tilbyder en bred vifte af attraktive, holdbare belægninger til gulve i offentlige og kommercielle bygninger, lige fra områder der er udsat for kraftige belastninger til fantastiske designgulve i f.eks. butikslokaler, museer og teatre.

Nem påføring og rengøring

Når der skal udføres vedligeholdelsesarbejde, er det ofte et krav, at dette kan gøres enkelt og hurtigt, for at minimere forstyrrelser og tabt indtjening. Et oplagt valg er derfor Temafloor 500M som, udover at være M1-klassificeret, er et enkelt, hurtighærdende og selvnivellerende system der giver en meget rengøringsvenlig overflade.

Coating solutions for floors in public and commercial buildings
Coating solutions for floors in public and commercial buildings

Den rigtige løsning uanset rum

Vores gulvbelægninger kommer i et næsten ubegrænset udvalg af farver og glitrende metalliske effekter samt forskellige glansgrader. Den rigtige finish kan have en enorm indflydelse på rummets samlede udtryk og er med til at gøre det mere attraktivt, harmonisk eller iøjnefaldende. Vores udvalg inkluderer også det M1-klassificerede, lavemitterende Cozy Floor-system som med sine fremragende lydisoleringsegenskaber kan være med til at forbedre akustikken i f.eks. biblioteker og kontorområder. Til gulve som sjældent besøges og hvor der er høj risiko for vandlækage, tilbyder vi fleksible og revnefrie gulvbelægninger, der minimerer risikoen for vandoptagelse.

Sikre og bæredygtige løsninger

Alle Tikkurila gulvbelægninger giver enestående beskyttelse af den behandlede overflade og har en minimal negativ miljøpåvirkning. Vores sortiment omfatter flere M1-klassificerede produkter samt malingssystemer, der opfylder LEED- og BREEAM-klassificeringskravene. Tikkurilas hovedfokus er på at udvikle produkter der, med lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, forbedrer bygningers luftkvalitet. Vi leverer højt-ydende produkter, der forlænger gulves levetid og reducerer den negative miljøpåvirkning.

Coating solutions for floors in public and commercial buildings
Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger
Kontakt os

Systemer til lave belastninger (BC2)

MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
250

Systemer til medium belastninger (BC3)

TC128
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500

Systemer til høje belastninger (BC4)

TC177 FOR DRY CONCRETE SURFACE
TC134
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
2000
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
2000
er blevet tilføjet
er fjernet
dk