Et innovativt, elastisk og lydabsorberende malingssystem til betongulve

Tikkurila Cozy Floor polyurethan gulve giver en elastisk og meget holdbar overflade og er samtidig en miljøvenlig løsning. Systemet kan tones i en lang række farver, og er et meget populært valg indenfor gulvindustrien. 

Systemet er designet til kommercielle og offentlige lokaler som f.eks. skoler, børnehaver, biblioteker, caféer og kontorlokaler og er velegnet til steder hvor der ønskes en ren og enkel overflade. Cozy Floor systemet kan tones i en lang række forskellige farver og giver mange muligheder for at lege med farver, tekstur og mønstre som f.eks. natursten og marmor-lignende mønstre. Cozy Floor er også en velegnet løsning til større køkkener og spisestuer, hvor der ønskes en flot, jævn gulvoverflade, der er nem at vedligeholde.

En holdbar og miljøvenlig løsning

Miljøvenlige materialer er en af ​​de største trends indenfor boligindretning. Tikkurilas Cozy Floor malingssystem er M1-certificeret og har dermed et meget lavt emissionsniveau, hvilket sikrer en god indendørs luftkvalitet. Løsningen er også velegnet til gulvvarme.

Gulvsystem til kontorer og offentlige rum
Gulv på et kontor

Elasticitet, æstetik og akustik

Polyurethan gulve ligner i konstruktion og udseende epoxygulve, men har den fordel at de er mere elastiske. Ved påføring slibes betongulvet, hvorefter det grundes. Efterfølgende påføres polyurethan-malingen og som afslutning påføres en mat lak. Selv efter flere år er det muligt at reparere gulvet, og hvis det vedligeholdes og bruges med omhu, er levetiden på denne type gulve meget lang. En af de vigtigste fordele i forhold til andre materialer er et "one-piece" gulv uden samlinger. Ud over det æstetiske element kræver gulvet ikke meget vedligeholdelse og er nemt at rengøre. Polyurethan er moderat elastisk og revner eller krymper ikke. Særligt for et Cozy Floor gulv er også at rummets akustik forbedres og bliver mere blød og behagelig.

Der findes 2 Cozy Floor systemer:

  COZY FLOOR COZY FLOOR MOSAIK
Primer Fontefloor EP Primer Fontefloor EP Primer
Base Temafloor PU Flex Color Temafloor PU Flex Color
Udlæg   Mosaikflager
Top Fontefloor PU Matt Fontedur FL Matt

 

Klik på produkterne for at læse mere om det specifikke produkt. For påføringsinstruktioner henvises til produktdatabladet.

Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk