Oprethold et sundt indeklima

Tikkurilas Cozy Floor polyurethan gulvsystem er et slidstærkt, elastisk valg, der er med til at sikre god akustik og indendørs luftkvalitet. Cozy Floor-systemet er designet til offentlige områder såsom skoler, børnehaver, biblioteker, caféer og kontorlokaler. Den er velegnet overalt, hvor der er et ønske om en visuelt tiltalende og jævn gulvoverflade. Systemet kan tones i en lang række forskellige farver og giver mange muligheder for at lege med forskellige mønstre. Udover ensfarvede overflader er det nemlig også muligt at kombinere forskellige farver og mønstre for at efterligne f.eks. natursten og marmor. Cozy Floor systemet er også en velegnet løsning i boligindretning, især i større køkkener og spisestuer, hvor der ønskes en jævn gulvoverflade, der fremstår æstetisk og er nem at vedligeholde. Cozy Floor er velegnet til gulvvarme.

En holdbar og miljøvenlig løsning

Miljøvenlige materialer er en af ​​de største trends indenfor boligindretning. Tikkurilas Cozy Floor malingssystem er M1-certificeret og har dermed et meget lavt emissionsniveau, hvilket sikrer en god indendørs luftkvalitet. 

Gulvsystem til kontorer og offentlige rum
Gulv på et kontor

Elasticitet, æstetik og akustik

En af de vigtigste fordele ved Cozy Floor i forhold til andre gulvmaterialer er, at det et "one-piece" gulv uden samlinger. Udover de æstetisk fordele er det færdige gulv yderst rengøringsvenligt. Cozy Floor systemet er meget elastisk og krymper eller revner ikke. Særligt for systemet, er også dets evne til at reducere støj, hvilket er med til at forbedre akustikken i rummet. . 

Der findes 2 Cozy Floor systemer:

 COZY FLOORCOZY FLOOR MOSAIK
PrimerFontefloor EP 100Fontefloor EP 100
BaseTemafloor PU Flex ColorTemafloor PU Flex Color
Udlæg Mosaikflager
TopFontefloor PU MattFontedur FL Matt

 

Klik på produkterne for at læse mere om det specifikke produkt. For påføringsinstruktioner henvises til produktdatabladet.

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk