Tikkurila tilbyder en bred vifte af utrolig holdbare belægninger, der giver udvendige gulvoverflader enestående beskyttelse mod ekstreme vejrforhold og mekaniske og kemiske påvirkninger – hvilket giver et flot resultat og gør overfladen sikker at færdes på.

Vores belægninger kommer i et bredt udvalg af farver med forskellige dekorative muligheder. Den færdige overflade bevarer både glans og farve længe, hvilket resulterer i en væsentlig forlængelse af vedligeholdelsesintervallet.

Coating solutions for floor surfaces in outdoor areas

Minimerer nedetiden

Hvis tiden er sparsom i forbindelse med en renovering, er Tikkurilas Temafloor AC-produktfamilie et godt bud. Familien inkluderer blandt andet en udendørs akrylspartelmasse, der er fuldt hærdet på blot 2 timer. Et andet bud på en hurtigttørrende belægning er Temafloor PAS Clear, som er et lav-emissions M1-klassificeret belægningssystem, der er velegnet til beskyttede områder. Produktet har en ekstremt hurtighærdende formulering, som gør det muligt at færdiggøre et 3-lags gulvsystem på blot seks timer, - den perfekte løsning hvor en hurtig renovering er påkrævet. Det færdige gulv er yderst slidstærkt og skridsikkert, har en fremragende UV- og vandbestandighed og vil ikke krympe, revne eller gulne med tiden.

Specialløsninger til alle slags miljøer

Områder som lastterminaler og broer har brug for meget høj skrid- og slidstyrke, hvorimod der på områder som terrasser og balkoner er mere fokus på æstetik og elasticitet for at sikre et jævnt, ensartet og langtidsholdbart resultat.

Gulvbelægninger på udendørsarenaer som stadioner og koncertsteder skal være meget holdbare og vejrbestandige for at holde sig pæne og sikre året rundt, så her er det vigtigt at belægningen beskytter mod skader forårsaget af vind og vejr herunder også UV-stråler og store temperaturudsving.

Coating solutions for floor surfaces in outdoor areas

Tikkurila har produkter der opfylder de strenge krav i alle disse forskellige miljøer, - med fremragende kemikalieresistens som beskytter mod rengøringsprodukter og kemikaliespild og enestående modstandsdygtighed overfor vand, UV-stråler, varme, miljømæssige og mekaniske påvirkninger. Vores belægninger giver god vedhæftning til betonen og sikrer en jævn overflade der ikke revner. Et eksempel er Temafloor 6, som er et holdbart, skridsikkert polyuretanbaseret system, der er ideelt til f.eks. fodgængerbroer, ramper og parkeringspladser, hvor en skridsikker, slid- og vejrbestandig finish er påkrævet.

Coating solutions for floor surfaces in outdoor areas

Sikre og bæredygtige løsninger

Vores belægningsløsninger til udendørsarealer sikrer maksimal ydeevne med minimal miljøpåvirkning. Ved at yde den bedst mulige beskyttelse af behandlede overflader kan vi forlænge gulvets levetid og reducere overfladens miljøbelastning. Hos Tikkurila fokuserer vi på at udvikle løsninger, der har lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, hvilket gør dem mere sikre at anvende. Vores omfattende udvalg af produkter og systemer til udendørs arealer omfatter f.eks. Temafloor PAS Clear og Temafloor PU-UV, som begge er M1-klassificerede lav-emissionssystemer.

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Systemer til meget høje belastninger (BC5)

er blevet tilføjet
er fjernet
dk