Nyt gulv på blot 6 timer

Temafloor PAS Clear er et lavemissions-, M1-klassificeret, lugtsvagt belægningssystem til betongulve. 3-lags systemet kan påføres på én dag og er derved den ideelle løsning til områder hvor minimering af nedetid er en prioritet.

Det perfekte valg til hurtige renoveringer

Temafloor PAS Clear har en ekstremt hurtighærdende polyaspartisk (PAS) formulering, som betyder at et 3-lags gulvsystem kan være klar på kun seks timer - hvilket gør systemet til den perfekte løsning til hurtige renoveringer


Se videoen for mere information

Holdbar og hygiejnisk beskyttelse

Det færdige system er meget holdbart og vil ikke krympe, revne eller gulne. Dette holder gulvet flot i længere tid og sikrer at det er hygiejnisk og nemt at rengøre. Temafloor PAS Clear giver en skridsikker overflade og er dermed den ideelle løsning til gulve i f.eks. professionelle køkkener, kølerum og bryggerier. Produktet er CE-mærket iht. EN 1504-2 og EN 13813.

Temafloor PAS Clear tåler varme væsker op til 90°C og er meget modstandsdygtig over for mekanisk belastning (EN13892-4: Methods of test for screed materials - Part 4: Determination of wear resistance).

Vil du vide mere? Kontakt os og høre mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk