Gulve i skoler og børnehaver skal føles behagelige at gå, løbe og lege på, men de skal samtidig også være holdbare nok til at kunne modstå den daglige aktivitet og trafik. Klasseværelser og fællesarealer kan være særligt støjende områder, - så et gulv med støjdæmpende egenskaber kan bidraget til et mere behageligt miljø.

Tikkurila tilbyder en bred vifte af flotte og ekstremt holdbare belægningsløsninger, der er særligt velegnet til brug i børnehaver og på skoler.

Hygiejniske og rengøringsvenlige gulve

Tikkurilas belægningsløsninger har minimale lugtgener og hærder hurtigt, hvilket betyder at rummet er klar til leg og læring på kortest mulig tid. Når belægningen er påført, danner den en beskyttende overflade, der ikke revner. Dette gør gulvet mere hygiejnisk og rengøringsvenligt - en vigtig overvejelse i netop skole- og børnehavemiljøer.

Industrial coating solutions for floors in schools and kindergartens
Industrial coating solutions for floors in schools and kindergartens

Farver der sætter gang i fantasien

Vores produkter kan tones i et næsten ubegrænset antal farver, hvilket giver indretningsarkitekter kreativ frihed til at dekorere rummet med farver, former og mønstre. Med et bredt udvalg af sjove og legende farver til rådighed, er det kun fantasien, der sætter grænser. Udover farver har vi også et bredt udvalg af glansgrader, - fra ultramat til højglans.


 

Holdbare gulve der holder støjniveauet nede

Tikkurilas Cozy Floor-system har fremragende lyddæmpende egenskaber, hvilket hjælper med at gøre travle klasseværelser mere behagelige at tilbringe tid i og mere befordrende for både koncentration og sjov. Cozy Floor-systemet er M1-klassificeret som et lavemissions-belægningssystem, der hjælper med at sikre god indendørs luftkvalitet og samtidig giver fremragende slid- og slagfasthed.  

Sikre og bæredygtige løsninger

Alle Tikkurila gulvbelægninger giver enestående beskyttelse af den behandlede overflade og har en minimal negativ miljøpåvirkning. Vores sortiment omfatter flere M1-klassificerede produkter samt malingssystemer, der opfylder LEED- og BREEAM-klassificeringskravene. Tikkurilas hovedfokus er på at udvikle produkter der, med lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, forbedrer bygningers luftkvalitet. Vi leverer højt-ydende produkter, der forlænger gulves levetid og reducerer den negative miljøpåvirkning.

Industrial coating solutions for floors in schools and kindergartens

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Systemer til medium belastninger (BC3)

TC128
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500
er blevet tilføjet
er fjernet
dk