Betonunderlag i forbindelse med fodgænger- og cykeltrafik, herunder gangbroer og tunneller, er traditionelt belagt med asfalt, men det kan ofte være mere økonomisk at påføre en polymerlignende belægning.

Tikkurilas sortiment af polymerlignende belægninger har flere fordele i forhold til traditionel asfalt, - de kan være farverige med et udvalg af skridsikre overflader, de kan påføres ved lave temperaturer og er lettere end asfalt, hvilket betyder mindre belastning på den underliggende struktur.

Coating solutions for concrete cycle paths and walkways

Et sikkert område for cyklister og fodgængere

Belægninger til betonstier skal have høj slidstyrke såvel som kemisk resistens for at beskytte mod afisningsmidler. For at beskytte betonen mod skader skal de samtidigt også være vandtætte og modstandsdygtige over for temperaturudsving og UV-lys. For at give gangbroer og cykelstier ekstra slidstyrke og forbedre sikkerheden, kan man med fordel påføre en skridsikker finish som f.eks. Temafloor 6 malingssystemet. Dette holdbare og skridsikre polyuretan-baserede system er modstandsdygtigt overfor UV-lys, slid, tunge belastninger og saltning, samtidig med at det har fremragende dynamiske og statiske revneoverbyggende egenskaber.

Sikre og bæredygtige løsninger

Alle Tikkurila gulvbelægninger giver enestående beskyttelse af den behandlede overflade og minimerer enhver negativ miljøpåvirkning. Vores sortiment omfatter flere M1-klassificerede produkter samt malingssystemer, der opfylder LEED- og BREEAM-klassificeringskravene. Tikkurilas hovedfokus er på at udvikle gulvløsninger der, med lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, forbedrer bygningers luftkvalitet. Vi leverer højt-ydende produkter, der forlænger gulves levetid og reducerer bygningers miljøpåvirkning.

Coating solutions for concrete cycle paths and walkways

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os
er blevet tilføjet
er fjernet
dk