Gulve i kontorarealer spiller en stor rolle i forhold til et behageligt og komfortabelt arbejdsmiljø. Et gulv skal føles behageligt at gå og stå på, og samtidigt være holdbart nok til at fremstå pænt og revnefrit i lang tid.

Tikkurila tilbyder en bred vifte af holdbare belægningsløsninger til kontorlokaler, - løsninger som både er æstetiske og som forbedrer medarbejdernes velvære.

Et roligt arbejdsmiljø

Produkter som vores Cozy Floor-system har fremragende lydisolerende egenskaber, som dæmper støj og forbedrer akustikken. Cozy Floor-systemet har fremragende slid- og slagfasthed og er desuden M1-klassificeret, der er med til at sikre god indendørs luftkvalitet

Industrial coating solutions for office floors
Industrial coating solutions for office floors

Hygiejniske og rengøringsvenlige gulve

Tikkurilas belægningsløsninger har minimale lugtgener og hærder hurtigt, hvilket betyder at lokalet er klar til brug igen på kortest mulig tid. Når belægningen er påført, danner den en beskyttende overflade, der ikke revner. Dette gør gulvet mere hygiejnisk og rengøringsvenligt. Vores sortiment omfatter også produkter til støvbinding og flydespartel til betongulve.

Et bredt udvalg af farver

Vores produkter kan tones i et næsten ubegrænset antal farver, hvilket giver indretningsarkitekter kreativ frihed til at dekorere rummet med farver, former og mønstre. Med et bredt udvalg af sjove og legende farver til rådighed, er det kun fantasien, der sætter grænser. Udover farver har vi også et bredt udvalg af glansgrader, - fra ultramat til højglans.

Sikre og bæredygtige løsninger

Alle Tikkurila gulvbelægninger giver enestående beskyttelse af den behandlede overflade og har en minimal negativ miljøpåvirkning. Vores sortiment omfatter flere M1-klassificerede produkter samt malingssystemer, der opfylder LEED- og BREEAM-klassificeringskravene. Tikkurilas hovedfokus er på at udvikle produkter der, med lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, forbedrer bygningers luftkvalitet. Vi leverer højt-ydende produkter, der forlænger gulves levetid og reducerer den negative miljøpåvirkning.

Industrial coating solutions for office floors

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Systemer til medium belastninger (BC3)

TC128
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500
er blevet tilføjet
er fjernet
dk