Bygninger som hospitaler, lægeklinikker og sundhedshuse har meget høje standarder for hygiejne, så gulve skal være lette at rengøre med en holdbar, fugefri finish, der ikke revner eller vrider sig. Dette gælder også for industrielle faciliteter, herunder laboratorier, produktions- og emballerings- og lagerområder.

Tikkurila har gennem mange år udviklet kvalitetsløsninger, der sikrer æstetiske, holdbare og hygiejniske gulve, som yder høj modstandsdygtighed over for skimmelsvamp og andre mikroorganismer.

Coating solutions for floors in healthcare facilities and pharmaceutical premises

Hurtige at påføre med fremragende kemikalieresistens

Gulve i medicinske- og farmaceutiske faciliteter kræver fremragende kemikalieresistens for at kunne modstå hyppig brug af desinfektions- og rengøringsmidler, hvilket gør M1-certificerede Temafloor 500M til et oplagt valg.

Kort påførings- og hærdningstid er også yderst vigtige faktorer i forhold til valg af system. M1-certificerede Fontefloor EP 100 er nem og hurtig at påføre og bidrager samtidigt til et godt indeklima.

Smukke og holdbare gulve

Tikkurila belægningsløsninger er ikke kun holdbare og hygiejniske, de giver også mulighed for kreativ frihed ifht. farver, glans og overfladeteksturer.  Det M1-certificerede Tikkurila Cozy Floor-system kommer i en lang række farver og er selvnivellerende, hvilket giver en fejlfri finish. Det, der gør dette system helt specielt, er dog dets evne til at reducere lyden af ​​fodtrin, som gør akustikken i rummet blødere og mere behagelig.

Den rigtige gulvbelægning kan have enorm indflydelse på rummets daglige brug og æstetik, - uanset hvilket rum har Tikkurila den helt rigtige løsning.

Coating solutions for floors in healthcare facilities and pharmaceutical premises

Sikre og bæredygtige løsninger

Alle Tikkurila gulvbelægninger giver enestående beskyttelse af den behandlede overflade og har en minimal negativ miljøpåvirkning. Vores sortiment omfatter flere M1-klassificerede produkter samt malingssystemer, der opfylder LEED- og BREEAM-klassificeringskravene. Tikkurilas hovedfokus er på at udvikle produkter der, med lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, forbedrer bygningers luftkvalitet. Vi leverer højt-ydende produkter, der forlænger gulves levetid og reducerer den negative miljøpåvirkning.

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Systemer til medium belastninger (BC3)

TC128
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500

Systemer til høje belastninger (BC4)

TC134
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
2000
er blevet tilføjet
er fjernet
dk