Sportsarenaer er store bygninger, der bruges til at afholde bl.a. sportsbegivenheder, koncerter og udstillinger. Udover de egentlige sportsarealer, består de af mange forskellige rum, herunder restauranter og cafeterier, toiletter, tekniske faciliteter og varemodtagelsesområder. Gulvene i disse områder har alle forskellige behov i forhold til at modstå belastninger fra forskellig slags trafik og andre mekaniske og kemiske belastninger. Tikkurila har en lang tradition for at levere holdbare kvalitetsløsninger, der yder enestående beskyttelse til disse komplekse og travle miljøer.

Coating solutions for floor surfaces in sports arenas and ice hockey centres

Et flot gulv er en ægte vinder

Udover holdbarhed er de dekorative egenskaber også vigtige faktorer når der skal vælges gulvbelægning. Vi har et bredt udvalg af glansgrader og farver til rådighed, herunder også metalliske effekter, hvilket gør det muligt at designe detaljerede og attraktive gulve, der matcher brandingen af sportsarenaen. En jævn og fugefri gulvoverflade er også vigtigt – ikke kun grundet det visuelle udtryk, men også fordi det letter rengøringen.

Til alt fra is til hjul

Temafloor 150, en 2-komponent opløsningsmiddelfri epoxymaling, er det perfekte valg til ishockeyarenaer. Farven er tydelig gennem isen, hvilket får overfladen til at skinne, som om den er oplyst nedefra. Temafloor 150 er også velegnet til rullehockeybaner, da overfladen skal være stærk og holdbar og give en passende friktion til spillet. Det anbefales også til områder som trapper og tilskuerområder, hvor dets modstandsdygtighed over for kemisk og mekanisk belastning holder gulve sikre og revnefri. Også til udendørsarealer, har Tikkurila egnede løsninger – læs mere her.

Coating solutions for floor surfaces in sports arenas and ice hockey centres
Coating solutions for floor surfaces in sports arenas and ice hockey centres

Istandsættelse af Hovet Arena i Stockholm

Hovet Arena er en ikonisk ishockeyarena i Stockholm. I forbindelse med en nylig renovering blev betongulve og trapper først renoveret med Tikkurilas Temafloor 400 og sand og afslutningsvist Fontefloor EP 100, som er en multifunktionel, vandfortyndbar, M1-certificeret epoxymaling. Tikkurila stod klar til at yde støtte og rådgivning gennem hele processen, og resultatet er et, som alle parter er stolte af – ikke mindst de glade fans.

Sikre og bæredygtige løsninger

Alle Tikkurila gulvbelægninger giver enestående beskyttelse af den behandlede overflade og har en minimal negativ miljøpåvirkning. Vores sortiment omfatter flere M1-klassificerede produkter samt malingssystemer, der opfylder LEED- og BREEAM-klassificeringskravene. Tikkurilas hovedfokus er på at udvikle produkter der, med lave niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC) og reducerede emissioner, forbedrer bygningers luftkvalitet. Vi leverer højt-ydende produkter, der forlænger gulves levetid og reducerer den negative miljøpåvirkning.

Vil du vide mere? Kontakt os og hør mere om vores produkter og løsninger

VIL DU VIDE MERE OM VORES LØSNINGER?
Kontakt os

Systemer til lave belastninger (BC2)

MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
250

Systemer til medium belastninger (BC3)

TC128
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
500

Systemer til høje belastninger (BC4)

TC177 FOR DRY CONCRETE SURFACE
TC134
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
2000
MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
2000

Systemer til meget høje belastninger (BC5)

MALINGSSYSTEMER
TOTAL DFT (µΜ)
4000
er blevet tilføjet
er fjernet
dk