Hovet arena, en ikonisk hockeyarena i den svenske hovedstad Stockholm, gennemgik en omfattende renovering under COVID-19 nedlukningen i foråret 2020. Ejerne besluttede at udnytte nedetiden til at give arenaens gulve og vægge et nyt lag maling, - så faciliteterne stod klar til at byde tilskuere og spillere tilbage, når restriktionerne blev ophævet.

Wahlströms Måleri & Bygg blev valgt til at udføre arbejdet.

 

Hovet arena

Omfattende rådgivning og idéudveksling

En udfordring var at vælge de rigtige produkter til renoveringsarbejdet, så Wahlströms Måleri & Bygg valgte at kontakte Tikkurila distributøren Stillströms Industrifärg AB, som hjalp med at finde de rigtige produkter.

”Vi er blevet støttet professionelt gennem hele projektet af både Stillströms Industrifärg og Tikkurila, - begge virksomheder stod klar til at besvare alle de praktiske og tekniske spørgsmål, som vi har stødt på i processen” udtaler Tomas Wahlström fra Wahlströms Måleri & Bygg.

Hovet arena

Holdbare løsninger med langvarig beskyttelse

Wahlströms Måleri & Bygg startede projektet den multifunktionelle epoxymaling Fontefloor EP 100 og Stillströms Industrifärg arrangerede on-site træning for at vise, hvordan produkterne fungerer, og hvordan de bedst anvendes.

”At arbejde med produkternes pot-life i stedet for uret på væggen var en ny oplevelse, som hele personale nød. Vores dedikerede personale og samarbejdet med Stillströms Industrifärg gjorde dette projekt til en succes” forklarer Tomas Wahlström. ”. ”

Betongulvene blev slebet, og områder i dårlig stand blev fjernet og efterfølgende lappet med Temafloor 400 og sand. Trapper blev håndslebet til perfektion med stor omhu. 

Hovet arena
Hovet arena

Mere end bare maling

Wahlströms Måleri & Bygg var mere end tilfreds med resultatet af renoveringen og er meget glad for at fortsætte samarbejdet med Tikkurila i fremtiden.

Hovet arena
er blevet tilføjet
er fjernet
dk